tiistai 19. huhtikuuta 2011

Fullt upp i Sjundeås skogar

Här i Sjundeås skogar planeras och ordnas evenemang så mycket vi på SE-Action hinner med. Evenemangen ordnas för alla möjliga grupper, både barn och vuxna och även på flera språk. För att förklara företaget kort: SE-Action är ett programservice bolag och har vid sidan mötesutrymmen, uthyrningsstugor samt paddlingscenter.

Den första veckan började med fart. Redan första dagen hade vi ett evenemang i Majvik där vi skulle hålla program om spritsmuggling. Inte nog med det, utan både torsdag och fredag hade vi evenemang med Amazing Race som temat, där torsdagen utspelade sig i Svartå slott och fredagen på hemmaplan i Sjundeå. Förberedelserna tar ju sin tid att göra inför dessa evenemang, men då kunderna kommer är det Show time och då gäller de sig att ge allt för att hålla kunderna nöjda och hoppeligen komma pånytt!

Detta är nog ett praktikställe där inget evenemang är likadant och omväxlingen på dagarna stor och får även vara ute i naturen och se när det blir från vår till sommar från dag till dag. Snart börjar paddlingssesången och då har vi händerna fullt upp me det också!



Soliga hälsningar från Sjundeås skogar,
Ted

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti