lauantai 15. lokakuuta 2011

Blog updatering

Bloggen har blivit updaterad här och där med småa förbättringar.
Ni kan nu hitta en Facebook Gilla knapp vid vänstra navigationsfältet. Då du trycker på den sätter den ut som exempel "Ted gillar sidan turismpika10.blogspot.com" så dina vänner kan se det. Vi är tacksamma över alla som delar denna sida med sig till vänner och bekanta :)

Projekt sidan har blivit updaterad med gamla samt nya projekt och evenemang. Sidan är ännu under konstruktion, men texten torde komma under snar framtid då jag talat lite med klassen om hur vi skulle kunna förklara dessa olika projekt till er. Bland annat har det kommit information om vår nyss gjorda praktik period (som behandla inkvartering) och en tema dag vi var med om i pargas högstadie.

Aktuell information om skolgången
Vi har under dessa två kommande perioder ett stort projekt som skulle kunna kallas vårt slutarbete. Projektet hör till vår examens del, lika som våra examensdelar anknutna till praktiken. Detta projekt är individuellt, så vi kommer och få en massa material om arbetet, vilket hoppeligen resulterar i ett par inlägg per projekt! Detta ger er hoppeligen en liten överblick om hur våra "vanliga skoldagar" ser ut här på skolan :)

Vi har även ett grupparbete på gång, Svenska spår i Åbo. Detta handlar om att "förnya" en guidad tur som sker i Åbo. Detta är som sagt ett grupparbete, hela klassen som en stor grupp. Vi var nyss på möte och fått lite information om vad detta projekt handlar om, och redan nu har idér om hur vi skall förnya guiden flygit ut i luften att bolla med. Vet inte hur mycket jag skall/får berätta om detta projekt, för detta är inte bara en skoluppgift, utan detta är en riktig produkt som vi håller på jobba med. Men detta är också något jag skall hålla er updaterade om!
"Åbosamfundet ordnar en på svenska guidad rundvandring i hjärtat av den svenska tidens Åbo. Samling vid Domkyrkans ingång. Förhandsanmälningar behövs inte. Rundvandringen slutar vid Rettigs villa." (texten editerad)
Källa: www.turku.fi



Hälsningar,

Ted

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti